روابط و داد و ستدها در اینترنت بصورت مجازی و تا حدودی متفاوت از دنیای خارج از اینترنت هستند ، به همین دلیل بر پایه اعتماد متقابل و تجربه دیگران صورت می گیرند .
معرفی سایتهای کسب درآمد در این وبسایت نیز بر پایه : آمار کاربران ، رضایت کاربران ، پرداخت بموقع و سابقه آنها صورت می گیرد .
با یادگیری و افزایش تجربه ، به مرور زمان می توان به موفقیت های بیشتری دست یافت .
انتقادات،نظرات،پیشنهادات و درخواست راهنمایی خود را در قسمت نظرات هر مطلب بیان نمایید .

تبلیغات
خدمات ما
طبقه بندی موضوعی
درآمدهای من از اینترنت

» 25000 ت از کافه لینک
» 48000 ت از بازاریابی شبکه ای
» 55000 ت از شانسی پارس90
» 35000 ت از فروشگاه خرید پستی
» 2000 ت از اسنو باکس
» 2000 ت از آر تی آر باکس
» 2000 ت از پایتخت باکس
» 4000 ت از تجارت کلیک
» 2000 ت از بیست باکس
» 9200 ت از توباکس
» 2000 ت از باکسها
» 205000 ت از کارک
» 2000 ت از تک باکس
» 2000 ت از پول باکس
» 1000 ت از لایف کلیک
» 2000 ت از پارسیان باکس
» 30000 ت از فیس نما
» 2000 ت از پی باکس
» 5000 ت از یک باکس
» 2000 ت از فراز باکس
» 500 گیگابایت از مستقیم کننده لینک مول
» 10000 ت از زد سوال
» 102000 ت از میهن استور
» 2000 ت از استار باکس
» 5 دلار از دانکی میل

»»لیست سایتهای کلیکی ایرانی وخارجی««


۹ مطلب در آبان ۱۳۹۲ ثبت شده است



این سوالیست که اکثر افرادی که تازه با دنیای اینترنت آشنا شده‌اند و قصد راه‌اندازی وبسایت دارند با آن دست و پنجه نرم می کنند .

تفاوت هاست و دامین با تعریف آنها مشخص می‌شود :

هاست ( Host ) :
به فضایی گفته می‌شود که داده‌ها و کدهای وب‌سایت بر روی آن قرار می‌گیرند و امکاناتی از قبیل دسترسی به دیتابیس ( پایگاه داده ) ، ارسال و دریافت ایمیل ، اجرای کدها و . . . را فراهم میکند .

این فضا توسط شرکت‌های هاستینگ ( وب سرورها ) بر روی سرورهایشان ایجاد شده و به مشتریان اجاره داده می‌شود .

برخی از خصوصیاتی که در هنگام اجاره سرویس هاستینگ باید به آن توجه داشت عبارت اند از :

*میزان فضا ( Quata ) : مثلا 100 مگابایت ، 1 گیگابایت و . . .

*نوع هاست : ویندوز ، لینوکس ( اکثر سایتها از این نوع هاست استفاده می کنند ) و . . .

*کشوری که سرور هاستینگ در آن قرار دارد .

*تعداد اکانت‌های ایمیل ( که بستگی به نیاز وبمستر دارد ) .

*تعداد دیتابیس‌ ها ( که برای ایجاد ساب دومین ، ایجاد بخش های جدید در سایت و . . . مورد نیاز قرار می گیرد )

*میزان پهنای باند ( bandwidth ) : حجم اطلاعاتی که در یک ماه می‌توان ارسال و دریافت کرد ( بستگی به تعداد بازدیدکنندگان سایتتان دارد ، هرچه تعداد بازدیدکننده بیشتر باشد ، میزان پهنای باند هم باید بیشتر شود ) .

*پشتیبانی از ورژن های جدید زبان‌های برنامه نویسی همچون PHP, ASP و . . .

دامنه ( دامین ، دومین ، دوماین ) :
دامین ، دامنه یا دومین ( domain ) به نامی گفته می‌شود که وب‌سایت از طریق آن قابل دسترس خواهد بود . مثلا شما برای ورود به وبلاگ ما باید در نوار آدرس مرورگر خود polop.blogveb.com را تایپ کنید تا وارد این سایت شوید ، که به blogveb.com دامین و به polop ساب دومین گفته می‌شود .

دامین‌ها معمولا از دو بخش تشکیل شده‌اند ، Name و tld در مثال بالا polop.blogveb نام دامنه و com . که در انتهای دامین قرار دارد tld است . ( به tld پسوند دامنه نیز گفته می‌شود ) .

برخی پسوندهای متداول عبارت اند از : com , net , org , ir , . . .

برای ثبت دامین می‌بایست از طریق شرکت‌هایی که خدمات ثبت دامین ارائه می‌دهند اقدام کنید و به این نکته توجه داشته باشید که دامنه‌ها نیز مانند هاست تاریخ انقضا دارند .. بدین معنی که صاحب دامنه می‌بایست دامنه را در بازه زمانی مشخص ( 1 سال ، 5 سال ، . . . ) تمدید کند .

سایت های معرفی شده در زیر ، از بهترین وب هاستینگ های ثبت و اجاره هاست و دامنه در ایران هستند و از لحاظ سرعت ، امنیت و کیفیت در سطح بالایی قرار دارند . جهت ثبت دامنه ir و یا سایر دامنه های دلخواه خود با کمترین هزینه می توانید به سایتهای زیر مراجعه نمایید ( بر روی تصاویر زیر کلیک کنید ) :

 ثبت و اجاره دامنه و هاست :




اجاره هاست رایگان ( 20 گیگابایت ) :

admin
۱۶ آبان ۹۲ ، ۲۳:۰۳ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰ نظر

هاست ( host ) :
در اصطلاح به معنای میزبان می باشد ولی در زمینه ی سایت و اینترنت ، عموما بدین معنی است که شما بتوانید صفحات طراحی شده وب سایت خود را در فضایی روی اینترنت قرار دهید ، در اینصورت به فضای اختصاص داده شده به شما دسترسی کامل دارید و می توانید فایلهای خود را upload ( بارگذاری ) کنید ، آمار مربوط به سایت خود را داشته باشید ، و هر بخش کوچک روی سایت و ایمیل های تحت دامین خود را مدیریت کنید .

وب سایت از مجموعه‌ای از فایلهای مختلف مانند تصاویر، متون و فایلهای برنامه نویسی شده به زبانهای مختلف و سایر اسناد مربوطه تشکیل می‌شود که به منظوری خاص به شکلی با هم مرتبط شده‌اند. هر شخصی که نرم افزارهای لازم و دسترسی به این فایلها را داشته باشد امکان بازدید از این سایت را دارد. حال برای اینکه همه مردم امکان دسترسی به فایلها را داشته باشند نیاز است تا فایلها در کامپیوتری قرار گیرند که همواره به اینترنت پرسرعت متصل است به این کامپیوترها « سرویس دهنده » یا « سرور » می‌گویند.

همه ی فایل ها ، عکس ها و . . . یک وب سایت روی هاست قرار می گیرد تا به صورت شبانه روزی از هر کجای جهان از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد .

این فضا دقیقا مانند فضایی است که روی هارد دیسک کامپیوتر شما می باشد ، با این تفاوت که فضا روی هارد دیسک های سرور قرار دارد و فایل هایی که توسط صاحب سایت روی هاست قرار می گیرد ، از سراسر دنیا قابل دسترس هستند ( البته امکان رمز گذاری نیز وجود دارد ) .

سرویسهای میزبانی وب بر اساس نوع سیستم عاملی که بر روی سرورها نصب می‌باشد و طبیعتا نرم افزارها و فایلهایی را که پشتیبانی می‌کنند شاخه بندی می‌شوند . مانند هاست ویندوزی یا هاست لینوکس و . . .

برای مدیریت هاست ، یک کنترل پنل ( میز مدیریت ) در اختیار صاحب سایت قرار می گیرد . این کنترل پنل یک آدرس اینترنتی ، همراه با یک نام کاربری و رمز منحصر به فرد برای ورود به آن می باشد .

فضا و اطلاعات سایت شما باید بر روی یکی از کامپیوترهای میزبان که 24 ساعت متصل به اینترنت است قرار گیرد تا دیگران بتوانند در هر لحظه از شبانه روز به آن دسترسی داشته باشند . در حقیقت میزبان یا هاست ، تمام یا بخشی کوچک از فضای یک کامپیوتر را همیشه به اینترنت متصل می کند که به مرورگرها این امکان را می‌دهد که با تایپ دامنه شما در بخش مرورگر خود ، بتوانند به صفحات وب سایت شما دسترسی پیدا کنند و یا برنامه ای خاص را برای ایجاد آن صفحات اجرا کنند .

به عبارت دیگر، میزبانی یک سایت عبارتست از فراهم نمودن محلی مناسب بعنوان پایگاه اصلی برای ارسال و دریافت اطلاعات از طریق اینترنت که در اصطلاح فنی به آن وب هاستینگ Web Hosting گفته می شوند .

یکی از مهمترین پارامترهای مهم برای وب سایتها کیفیت هاست آن می باشد که باعث می شود در نظر بینندگان سریعتر و بهتر به نظر برسد .

در تهیه هاست باید به نکات زیر توجه داشته باشید :

امکانات استفاده شده برای وب سایت شما از چه تکنولوژی هایی بهره می گیرد .

آیا شرکت میزبان هاست ، که شما انتخاب کرده اید از سابقه خوبی برخوردار می باشد .

آیا شرکت میزبان هاست ، انتخاب شده در مواقعی که وب سایت شما دچار مشکل می شود از سرعت زمان و پشتیبانی کاملی برای ارائه خدمات برخوردار است .

کنترل پنل راحت و با امکانات داشته باشد .

میزان فضا ، ترافیک ماهیانه ، تعداد پست الکتروونیک و تعداد پایگاههای داده بسیار مهم می باشد .

در صورتی که حجم قابل توجهی از بازدید کننده به سایت مراجعه کنند امکان پاسخگویی به همه آنها را داشته باشد .

نرم افزارهای لازم برای اجرای انواع فایلها از لحاظ نوع برنامه نویسی را داشته باشد .


لوکال هاست چیست :

آدرس وب هاستینگ موجود بر روی هر کامپیوتر می باشد که توسط نصب برنامه های سرور مانند IIS و آپاچی بر روی کامپیوتر راه اندازی می شود .

جهت رویت آدرس مورد نظر کافی است در مرورگر خود http://localhost را تایپ نمایید .

این آدرس به IP 127.0.0.1 تنظیم گردیده که این آدرس IP آدرس محلی کامپیوتر می باشد . شما بر روی هر کامپیوتر با تایپ آدرس http://localhost وب سرور مربوط به همان کامپیوتر را مشاهده خواهید کرد . برنامه نویسان وب معمولا با نصب برنامه های نظیر IIS و آپاچی کامپیوتر خود را به سرور وب تبدیل می نمایند تا برنامه های کاربردی خود را که به زبان های برنامه نویسی تحت وب نوشته شده بررسی نمایند . پس از بررسی وب سایت در لوکال هاست کامپیوتر خود یا همان وب هاستینگ شخصی خود وب سایت طراحی شده را بر روی وب هاستینگ اصلی بارگذاری می نمایند .

سرویسهای میزبانی مشخصاتی را نیز به همراه دارند که نشان دهنده کیفیت و امکانات آنها می‌باشد . از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  فضای ارائه شده ( Disk Space ):
به مقدار فضایی گفته می‌شود که شرکت میزبان از دیسک سخت سرورهای خود در اختیار شما قرار می‌دهد این فضا از چند مگابایت تا چند گیگابایت براساس نیاز متفاوت است. مجموع حجم فایلهای ارسالی به سرور اجاره کننده باید کمتر یا مساوی با فضای اجاره شده باشد . ( البته این میزان فضا در اکثر سرویس دهنده‌ها در هر زمان قابل تغییر می‌باشد ) .

هرچه وب سایت شما عکس و فایلهای پر حجم بیش تر داشته باشد باید هاست هایی با فضای بالاتر را انتخاب نمایید . شما می توانید تا جایی که فضا دارید در هاست خود فایل آپلود نمایید و اگر فضا کم آوردید به شرکت مربوطه می توانید مراجعه کنید و پلان خود را با پرداخت هزینه ی مشخص شده به پلان های بالاتر ارتقا دهید .

پهنای باند ( Data Transfer ):
پهنای باند که به آن ترافیک ماهیانه نیز گفته می‌شود میزان تبادل اطلاعات با کامپیوتر میزبان را مشخص می‌کند . به این معنی که میزان مجموع حجم فایلهای دریافت شده یا ارسال شده به فضای اجاره شده به صورت ماهیانه مشخص می‌شود و نباید از آن حجم بیشتر باشد .

نکته : در نظر داشته باشد هر بار که سایت توسط یک بازدید کننده باز می‌شود مقداری اطلاعات و فایل بین سرور میزبان و کامپیوتر بازدید کننده تبادل می‌شود بنابر این تعداد بازدید از یک سایت اگر بالا باشد به نسبت نوع فایلهای استفاده شده در سایت ، می‌تواند حجم قابل توجهی از اطلاعات تبادل شود .

تعداد دامنه‌هایی که امکان ایجاد آنها بر روی یک فضای اجاره‌ای وجود دارد ، تعداد بانکهای اطلاعاتی و نوع و حجم آنها و یا نوع پست الکترونیک و تعداد آنها و چند مورد دیگر مشخص کننده کیفیت سرویسهای میزبانی و شرکتهای میزبان هستند که صاحبان سایتها براساس نیاز خود انتخاب می‌کنند.

سایت های معرفی شده در زیر ، از بهترین وب هاستینگ های ثبت و اجاره هاست و دامنه در ایران هستند و از لحاظ سرعت ، امنیت و کیفیت در سطح بالایی قرار دارند . جهت ثبت دامنه ir و یا سایر دامنه های دلخواه خود با کمترین هزینه می توانید به سایتهای زیر مراجعه نمایید ( بر روی تصاویر زیر کلیک کنید ) :

ثبت و اجاره دامنه و هاست :




اجاره هاست رایگان ( 20 گیگابایت ) :

admin
۱۶ آبان ۹۲ ، ۲۲:۴۵ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰ نظر


دامنه ( دومین ، دامین ، دوماین ) در حقیقت نام وب سایت می باشد که از دو قسمت نام و پسوند تشکیل شده است و هر قسمت با دات ( . ) جدا می شود .

پسوندهای بین الملی رایج عبارتند از com ، net و org که دارای مصارف عمومی می باشند و هر یک به ترتیب معرف سایتهای تجاری (Commercial) ، شبکه (Network) و سازمانی یا غیر انتفاعی (Organization) می باشند .

در ثبت این دامنه ها هیچ محدودیتی وجود ندارد ولی نامها با اولویت درخواست ثبت می شوند و برای مدت یک تا ده سال ( قابل تمدید ) با توجه به حق الثبت پرداختی معتبر می باشند . دامنه های info ، biz و name نیز در زمره دامنه های قابل ثبت برای عموم ولی با کاربری خاص می باشند .

پسوند info برای سایتهای اطلاعاتی (Information) ، پسوند biz برای سایتهای تجاری (Business) و پسوند name هم فقط برای سایتهای شخصی مناسب می باشد . استفاده از این سه پسوند در خارج از این چارچوب تعریف شده ممنوع و منجر به حذف دامنه و سلب حقوق مربوطه از مالک آنها خواهد شد . همچنین کلیه دامنه های بین المللی فوق و بسیاری از دامنه های محلی تابع قوانین حمایت کننده از علائم تجاری می باشند .

دامنه ها هر چند زیر نظر یک موسسه ( ICANN ) صادر می شوند اما پسوندهای گوناگون ممکن است ثباتهای ( Registrar ) گوناگون داشته باشند که به عنوان نماینده عمل می نمایند . هریک از این ثباتها می توانند در قبال دریافت مبالغی ناچیز امنیت یا خدمات بیشتری را ارائه نمایند . دقت کنید که ثبت دامنه ارتباط مستقیم با خدمات میزبانی نداشته و هریک از این خدمات را می توان از طریق تامین کنندگان مختلف تهیه نمود .

همانطور که برای تهیه یک محل سکونت یا تجارت اولین سوال آدرس منطقه مورد نظر است ، برای وب سایت نیز این امر اولین مرحله برای شروع می باشد و همانطور که در دنیای واقعی نیز آدرس شما بیانگر بسیاری از نکات برای مخاطبین قبل از رویارویی با شما می باشد . دردنیای مجازی نیز این امر صادق است . آدرس شما مثلا در یک محل گرانقیمت یا یک ساختمان معروف گویای سطح بالای فعالیت شماست ، آدرس دفتر کار شما در یک محل مسکونی ممکن است مشکلاتی را برای شما بوجود آورد یا مراجعین شما را دچار سردر گمی نماید ، فعالیتهای تجاری در مناطق مسکونی ممکن است با محدودیتهایی روبرو گردد . با کمی تفاوت می توان مشخصه های مشابهی را نیز برای آدرس مجازی تعریف نمود . هر سایت می تواند از طریق تعداد نامحدودی آدرس ثبت شده قابل دسترسی باشد . به همین دلیل ابتدا به اجزا و خصوصیات آدرس یک سایت اشاره می نماییم.

 پسوند :
انتخاب پسوند برای یک آدرس اجباری است ، پسوند را می توان از میان گزینه های موجود و با توجه به نوع یا محل فعالیت انتخاب نمود . پسوندهای مجاز و معتبر در واقع پسوندهایی می باشند که توسط کمیته مخصوص تایید و تصویب پسوندها یعنی ICANN تایید شده باشند . این پسوندها از نظر فنی Top Level Domain یا به اختصار TLD اطلاق می گردند که می توان آنها را در سه دسته کلی به ترتیب زیر تقسیم بندی نمود :

پسوندهای عمومی (gTLD):
این پسوند ها که عبارتند ازcom , net , org برای ثبت و استفاده عموم و هر نوع کاربری مجاز ( قانونی ) قابل استفاده می باشند . ثبت این دامنه ها از طریق شرکتهایی با عنوان Registrar که توسط ICANN معتبر اعلام شده اند یا نمایندگیهای مجاز آنها امکان پذیر می باشد . هر چند دامنه های فوق هر یک از اختصارهایی برای منظور خاص اقتباس گردیده اند ( org ارگانها و مراکز غیر انتفاعی ، net شبکه و خدمات اینترنتی ، com بنگاهها و مراکز اقتصادی ) ولی در عمل محدودیتی برای استفاده از این پسوندها وجود ندارد . در این میان پسوند com بیشترین متقاضی را در بر داشته که در حال حاضر بیش از چهل میلیون دامنه بر روی این سه پسوند ثبت می باشند و در حدود 90 درصد از پسوند com استفاده شده است .

پسوندهای اختصاصی ( ویژه ) :
پسوندهایی که افراد و سازمانهایی با مشخصات و فعالیتهای خاص بر روی آنها می توانند اقدام به ثبت دامنه نمایند یا فعالیت بر روی این پسوند ها می بایست از قوانین خاصی تابعیت بنماید . مانند biz , edu , info , gov , int , pro , aero, arpa , coop, museum که در هنگام ثبت یا در مدت استفاده ارائه مدارک و رعایت قوانینی خاص اجباری خواهد بود .

پسوندهای ملی ( کشوری ) :
علاوه بر پسوندها عمومی و خاص ، کشورهای مختلف نیز می توانند اقدام به درخواست پسوند با کد اختصاری کشور خود ( دو حرفی ) را بنمایند . اداره این پسوندها ، قوانین و نحوه تخصیص آنها در اختیار دولتها یا مراکز معرفی شده توسط مراجع رسمی هر کشور خواهد بود . کشورهای مختلف می توانند ثبت این دامنه ها را برای سایر ملیتها آزاد یا محدود نموده و یا بطور کلی هرگونه رویه خاصی را در این خصوص اتخاذ نمایند . پسوندهای دو حرفی بعضی از ملیتها با بعضی از کلمات اختصاری تشابه داشته که این کشورها از این فرصت استفاده نموده و به فروش عمومی پسوندهای خود اقدام می نمایند . پسوندهایی نظیر ws , tv , cc , fm , mw , it و غیره . . . از این قبیل می باشند . بسیاری از کشورها پسوند خود را به سطوح دیگری نیز تقسیم می نمایند. مثلا ir که پسوند کشور ایران است به org , net , co , id , edu تقسیم گردیده که بعضی از این پسوندها مخصوص فعالیتهای خاص در نظر گرفته شده اند .

نام دامنه :
پس از انتخاب پسوند ، نام دامنه مهمترین قسمت تشکیل دهنده آدرس یک سایت می باشد . این نام از ترکیب 3 الی 64 حرف ، عدد یا خط تیره ( بدون فاصله ) تشکیل می گردد . اگر در ثبت عبارت خاصی به عنوان نام دامنه خود اصرار دارید که این عبارت قبلا ثبت شده باشد گریزی غیر از تغییر پسوند مورد نظر خود نخواهید داشت . چنانچه آدرس سایت شما حاوی علامت تجاری شما باشد ، می توانید جهت اطمینان از دسترسی آسانتر و حفاظت از نام تجاری خود کلیه مشتقات و ترکیبهای آنرا بر روی پسوندهای مختلف ثبت نمایید .

  زیر دامنه ( پیشوند ) ( ساب دامین ) Subdomain :
انتخاب پیشوند کاملا اختیاری می باشد ، اما بعضی از پیشوندها بطور پیش فرض برای دسترسی به قسمتها و خدمات خاصی از سایت شما اختصاص داده می شوند . مثلا www برای دسترسی به صفحات سایت ، ftp برای دریافت و ارسال فایل ، mail برای دریافت و ارسال نامه های الکترونیکی و غیره . . . البته دارنده یک دامنه بر روی یک پسوند مجاز به تعریف زیر دامنه ها به تعداد نامحدود می باشد . برای این منظور می بایست با سرویس دهنده سایت خود مشورت نمایید .

به عنوان مثال وبلاگ internet-money.blog.ir را در نظر بگیرید .

در این وب سایت internet-money را Subdomain و blog.ir را Domain می نامند .


کاربرد دامنه ها :

com معروفترین و پر استفاده ترین پسوند برای دامنه های سایتهاست . com مخفف Commercial به معنای تجاری است . البته بسیاری از سایت های همه منظوره نیز از پسوند com استفاده میکنند .

net مخفف واژه Network به معنی شبکه می باشد و عموما توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی و شبکه های اطلاع رسانی مورد استفاده قرار می گیرد .

org اختصار واژه Organizations به معنی سازمان ‌، تشکیلات‌ میباشد و معمولاْ توسط مؤسسات و سازمانهای غیر انتفاعی که غالباْ فعالیت غیر تجاری ( یا حتی تجاری ) دارند مورد استفاده قرار می گیرد .

info اختصار واژه Information به معنی اطلاعات می باشد که در سایت هایی مورد استفاده قرار می گیرد که بنحوی با امر اطلاع رسانی در هر موردی ، مرتبط می باشند . انواع اطلاع رسانی در رشته هایی مانند علوم ، معرفی محصولات ، معرفی خدمات و . . . اختصاص یافته اند .

gov اختصار واژه Government به معنی دولت می باشد و این پسوند مربوط به نهادهای دولتی است .

edu مخفف واژه Education به معنی آموختن دانش می باشد و برای مقاصد تعلیمی چون پایگاه های آموزشی و دانشگاه ها به کار می رود .

biz مخفف Business به معنی تجارت می باشد که خــاص سایتهای شغلی - تجارتی به ویژه خدمات مربوط به تجارت الکترونیکی ، ایجاد گردیده اند .

web پسوند سایت هایی که به مباحث Web می پردازند .

name این اولین نوع پسوندی است که خاص افراد ( اشخاص حقیقی ) ایجاد شده است . در حقیقت کلیه افرادی که به هر منظور شخصی می خواهند برای خودشان Website ایجاد کنند میتوانند از این پسوند استفاده کنند .

int اختصار واژه International به معنی بین المللی می باشد که حوزه اینترنتی سازمان های بین المللی را نشان می دهند .

ac پسوند دامنه ملی جزایر آسکنشن ( Ascention Islands ) است . از طرفی برای مراکز ارائه دهنده سرویس هم بکار می رود ، به شرطی که اداره کامپیوتری ، اینترنتی ، بدون هر گونه وابستگی ای ، نیروهای جدیدی استخدام نماید .

ws پسوند دامنه ملی کشور ساموا ( Western Samoa ) است ولی بخاطر مشابهت آن با مخفف کلمه ( WebSite ) مورد توجه فراوان قرار گرفته است و می تواند هر نوع وب سایتی را در بر گیرد .

tv این نوع پسوند با آنکه مخصوص دامنه ملی کشور توالو ( Tuvalu ) است ولی بخاطر مشابهت آن با مخفف کلمه ( Television ) مورد توجه شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای قرار گرفته است و برای این منظور نیز مورد استفاده قرار می گردد .

Travel این پسوند مختص شرکت ها و سازمان های ارائه دهنده خدمات مسافرتی می باشد .

mobi این پسوند برای پایگاهای فروش و سرویس دهی محصولات موبایل می باشد .

دو سایت معرفی شده در زیر ، از بهترین وب هاستینگ های ثبت و اجاره هاست و دامنه در ایران هستند و از لحاظ سرعت ، امنیت و کیفیت در سطح بالایی قرار دارند . جهت ثبت دامنه ir و یا سایر دامنه های دلخواه خود با کمترین هزینه می توانید به سایتهای زیر مراجعه نمایید ( بر روی تصاویر زیر کلیک کنید ) :




admin
۱۶ آبان ۹۲ ، ۲۲:۲۳ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰ نظر